Työterveyshoitaja, terveydenhoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Sonkajärvi

Haemme työterveyshoitajaa tai terveydenhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan osa-aikaiseen työsuhteeseen (80 prosenttia) Pihlajalinna Sonkajärveen.

Työssäsi hoidat nimettyjä yritysasiakkuuksia sekä ylläpidät ja edistät työntekijöiden ja työyhteisöjen työ- ja toimintakykyä tiiviissä yhteistyössä moniammatillisen tiimin kanssa. Lisäksi työhösi kuuluu työterveyshuoltopainotteinen sairaanhoito sähköisiä työkalujamme hyödyntäen. Kehitämme työterveyshuoltoa valtakunnallisesti ja asiakaslähtöisesti, haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista.

Edellytämme terveydenhoitajan tutkintoa. Työkokemuksen työterveyshuollosta ja työterveyshoitajan pätevöitymiskoulutuksen katsomme eduksi. Hyvä asiakaspalveluasenne,
aktiivinen, itsenäinen, aloitteellinen ja ratkaisukeskeinen työote,
sujuvat vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot auttavat menestymään tehtävässä.

Pääset työskentelemään hyvään ja ammattitaitoiseen työporukkaan. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen työtehtäviin.
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä ja kerromme tehtävänkuvasta tarkemmin!