Työterveyshoitaja, Raahe

Haemme Pihlajalinna Raaheen työterveyshoitajaa määräajaksi 1.7.2021-28.5.2022.

Oletko alasi osaaja vailla uusia haasteita? Haluaisitko päästä työskentelemään monipuolisissa tehtävissä ammattitaitoisessa ja innostavassa työyhteisössä? Tervetuloa meille töihin!

Meillä saat hoitoosi yhden ison yrityskokonaisuuden ja pääset tekemään päättäjätason kanssa proaktiivista yhteistyötä ratkaisukeskeisellä työotteella, ehkä sinulla onkin siitä jo kokemusta?

Toivomme sinulta aiempaa työkokemusta työterveyshuollosta ja eduksi katsomme työterveyshuollon erikoistumiskoulutuksen. Olet innostunut tekemään tiimityötä työterveyden ammattihenkilöiden lisäksi myös eri alojen asiantuntijoiden kanssa. Itsenäinen ja aktiivinen työskentelytapa on sinulle luontaista.

Olethan koulutukseltasi terveydenhoitaja AMK.
Eduksesi luemme työterveyshoitajan erikoistumisopinnot.

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen tehtävään, laadukkaat työvälineet ja mainiot henkilöstöedut. Kehitämme voimakkaasti työterveyttä ja haluamme olla jatkossakin yksi parhaista työterveyspalveluiden tuottajista. Meillä pääset itsekin vaikuttamaan asioihin!

Työntekijöillämme on käytettävissä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattava vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä liikunta-ja kulttuuripassiedut. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Otathan rohkeasti yhteyttä niin kerromme tehtävänkuvasta tarkemmin. Paikka täytetään sopivan hakijan löydyttyä.

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Sofia Paavola,p.0469224565,
sofia.paavola@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 14.5.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.