Bioanalyytikko/laboratoriohoitaja, Helsinki

Haemme bioanalyytikkoa/laboratoriohoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen Helsinkiin.

Dextra Munkkivuoren toimipisteessä työskentelet bioanalyytikkona monipuolisissa tehtävissä näytteenotossa, kliinisen fysiologian tutkimusten parissa sekä päivystysnäytteiden analysoinnissa. Lisäksi pääset halutessasi työskentelemään urheilutestilaboratoriomme mielenkiintoisien työtehtävien parissa, yhteistyössä innostavan ja monialaisen tiimin kanssa.

Tehtävässä edellytetään bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan koulutusta. Kokemus työskentelystä yksityisellä lääkäriasemalla katsotaan eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Räätälöimme perehdytyksen jokaiselle yksilöllisesti, ja huomioimme haussa myös keväällä 2021 valmistuvat opiskelijat.

Kanssasi työskentelee kokenut tiimi, joten meillä sinun on mukava aloittaa työskentely. Tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen. Meillä esimiehiä on helppo lähestyä, ja esimerkiksi lomien ja työaikojen sopiminen on joustavaa. Sinulla on työssäsi mahdollisuus tehdä päivystystyötä sekä työskennellä vuoroissa. Konsernin työntekijöiden etuihin kuuluu muun liikunta- ja kulttuuripassietu sekä laaja työterveyshuolto. Tartumme aktiivisesti ja innolla uusiin haasteisiin. Suhtaudumme hyvin positiivisesti kouluttautumiseen, ja tarjoammekin sekä organisaation sisäisiä että ulkoisia koulutusmahdollisuuksia työntekijöillemme.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Piia Säteri p. 0404578861 viikosta 12 alkaen.

Hakuaikaa tehtävässä 11.4.2021 asti. [linkki hakulomakkeelle]