Bioanalyytikko / Laboratoriohoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Dextra Munkkivuori

Haemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Bioanalyyttikkoa/Laboratoriohoitajaa Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen.

Työ sisältää näytteenoton ja päivystysanalytiikan lisäksi asiakaspalvelua, neuvontaa sekä kliinisen fysiologian tutkimuksia.

Teemme Munkkivuoressa tiivistä yhteistyötä lääkärikeskuksen, päivystyksen, työterveyshuollon sekä urheiluklinikan asiakkaiden ja henkilökunnan kanssa.

Teemme työtämme toisiamme arvostaen. Olemme innovatiivisia ja ennakkoluulottomia ja kehittämme jatkuvasti toimintaamme palveluidemme laadun varmistamiseksi ja myönteisen asiakaskokemuksen saavuttamiseksi. Meillä Munkkivuoressa tehdään töitä pilke silmäkulmassa ja positiivisella otteella! Tule mukaan kehitysmyönteiseen joukkoomme!

Odotamme sinulta oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä kehitysmyönteisyyttä tässä jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä.
Kokemus vastaavanlaisista tehtävistä sekä työskentelystä yksityisen lääkäriaseman laboratoriossa katsotaan eduksi. Perehdytyssuunnitelma luodaan jokaiselle yksilöllisesti.

Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa ja soveltuvuutta.

Tarjoamme sinulle mukavan työporukan, hyvät työvälineet, kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintamalleihimme ja tuen perehtymisesi edetessä. Lisäksi tarjoamme sinulle runsaat henkilöstöedut mm. laajan työterveyshuollon, kattavan vapaa-ajan vakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuriedun. Lisäksi kustannamme osin hammashoitoa ja tarjoamme sopimushintoja/alennuksia yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa esim. liikuntakeskus Forever.

Tehtävä on vakituinen ja palkkaus yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen. Arvostamme korkealle laboratoriohoitajan ammattitaitoa ja olemme tunnistaneet alalle olevan ammattitaitoisten osaajien pulan ja siksi olemmekin valmiita maksamaan tehtävästä kilpailukykyisen palkan.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.