Bioanalyytikko/sairaanhoitaja/lähihoitaja, Helsinki

__Haemme bioanalyytikkoa/sairaanhoitajaa/lähihoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Dextraan Munkkivuoreen.

Työ sisältää asiakaspalvelua ja neuvontaa, näytteenottoa eri ikäisistä asiakkaista sekä näytteiden käsittelyä ja analytiikkaa. Teemme monipuolista päivystysdiagnostiikkaa sekä kliinistä fysiologiaa.

Sinulla on joko laboratoriohoitajan/bioanalyytikon koulutus tai olet lähihoitaja/sairaanhoitaja, jolla on laaja kokemus näytteenottotyöstä, vierianalytiikasta ja päivystystutkimuksista sekä mahdollisesti kokemusta myös kliinisen fysiologian tutkimuksista. Arvostamme oma-aloitteisuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja, sujuvaa tiimityöskentelyä sekä innokkuutta ottaa vastaan uusia haasteita. Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa ja soveltuvuutta. Huomioimme hakijoina myös keväällä 2021 valmistuvat bioanalyytikko-opiskelijat.

Meillä pääset tekemään kiinnostavaa ja monipuolista työtä osaavassa ja innostavassa työyhteisössä. Tarjoamme sinulle kattavan perehdytyksen, joka räätälöidään pohjakoulutuksen mukaan, lisäksi tarjoamme hyvät työvälineet, mahdollisuuden työskennellä mukavassa porukassa sekä kattavat henkilöstöedut. Laajoista aukioloajoista johtuen meillä pystyt vaikuttamaan omiin työvuoroihisi huomattavasti.

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Piia Säteri, arkisin klo 8-16 p. +358 404578861, piia.sateri@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 18.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.