Koordinoiva sairaanhoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Sello, Espoo

Haemme koordinoivaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinnan etälääketieteen yksikköön etäklinikan palvelutiimiin.

Työssäsi toimit tiiviissä yhteistyössä asiakasohjauskanavien ja eri sidosryhmien kanssa varmistaen palvelutarjonnan ja resurssien kohtaamisen. Toimit myös digitaalisten palveluiden edistäjänä osana etäklinikan palvelutiimiä.
Palvelutiimin jäsenenä teet päivittäin asiakaspalvelutyötä erilaisia sähköisiä kanavia käyttäen.

Pidät työskentelystä osana isompaa tiimiä, osaat priorisoida työtehtäviä ja nautit nopeatempoisesta työympäristöstä, jossa muutokset tuovat aina mukanaan myös uusia mahdollisuuksia.

Innostut etäpalveluiden kehittämisestä ja suhtaudut ennakkoluulottomasti uusiin tietoteknisiin työkaluihin.

Toimipiste sijaitsee Espoon Leppävaarassa. Tehtävässä on mahdollisuus myös osittaiseen tai kokoaikaiseen etätyöskentelyyn – työtä voikin tehdä mistäpäin Suomea tahansa.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan tutkintoa sekä hyvää suomen ja ruotsin kielen taitoa, hyviä tietoteknisiä taitoja sekä joustavuutta.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Työntekijämme ovat tärkein voimavaramme ja haluamme, että jokainen pääsee onnistumaan työssään.

Pihlajalinnalla on paljon henkilöstöetuja mm. laaja työterveyshuolto ja liikunta- ja kulttuurietu ePassi.

Annamme työntekijöille paljon vastuuta, mutta myös vapautta vaikuttaa siihen miten oma työ hoidetaan parhaalla mahdollisella tavalla. Esihenkilö on aina tukena ja läsnä arjessa.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.