Röntgenhoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Dextra Munkkivuori, Helsinki

Haemme röntgenhoitajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen Helsinkiin.

Röntgenhoitajan tehtäviin kuuluu laaja-alaisesti natiivi-, kartiokeila-, mammografia-,ja ultraäänitutkimukset. Tehtävän hoitaminen edellyttää laillistetun röntgenhoitajan pätevyyttä. Osaaminen TT-kuvantamisesta ja voimassaoleva iv-lupa katsotaan eduksi.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja ja asiakaspalveluhenkisyyttä, haasteista innostuvaa ja oma-aloitteista työotetta sekä halua kehittyä työssä.

Työ on kaksivuorotyötä, olemme auki myös viikonloppuisin.

Saat hyvän perehdytyksen sekä kannustavan ja koko ajan kehittyvän työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, josta voit keskustella tarkemmin palvelupäällikkö Pia Malisen kanssa.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.