Sairaanhoitaja, Helsinki

Haemme sairaanhoitajaa toimenpidepoliklinikallemme toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen.

Pihlajalinna Laser Tilkan sairaala hakee vahvistusta osaavaan joukkoonsa. Lääkärin vastaanotto toimintojemme ja toimenpidepoliklinikkamme erikoisaloina ovat mm. ihotaudit, plastiikkakirurgia, silmäkirurgia, korva-nenä- ja kurkkutaudit ja verisuonikirurgia. Sairaanhoitajan työ sisältää lääkärin vastaanotoilla ja pientoimenpiteissä avustamista sekä asiakkaan pre- ja post operatiivista ohjausta, neuvontaa ja hoitoa. Työ on 2-vuorotyötä, viikonloput ovat vapaat. Edellytämme sinulta sairaanhoitajan koulutusta ja polikliinista työkokemusta. Meillä on tekemisen meininki - työ on nopeatempoista ja vaihtelevaa.

Toivomme sinulta reipasta ja positiivista asennetta, oma-aloitteisuutta, joustavuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittää polikliinisenpotilaan hoitotyötä ja ainutlaatuista asiakaskokemusta.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän, mukavan työyhteisön sekä ison konsernin tuen ja edut.

Hakijoita pyydetään erittelemään joko sähköiseen hakemukseen tai erilliseen liitteeseen työkokemuksensa polikliinisesta hoitotyöstä: mikä sairaala, mikä osasto, kuinka pitkä työkokemus ko. osastolta (v ja kk) sekä yksilöitynä missä sairaanhoitajan roolissa henkilö on työskennellyt (lääkärin vastaanotoilla avustaminen, pientoimenpiteissä avustaminen, mistä erikoisaloista kokemusta).

Edellytämme asiakas- ja potilastiloissa työskentelevältä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja antavat sairaanhoitaja Heli Mäentakanen-Jantunen p. 050-546 0830 (15.6-2.7.2020) klo 16-18 ja palveluvastaava Kaarina Enontekiö p. 050-5411 062 (3.7. eteenpäin) klo 14-16.

Hakuaikaa tehtävässä on 12.7.2020 saakka, linkki hakulomakkeeseen.