Sairaanhoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Sello Espoo

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Selloon Espooseen.

Etsimme tiimiimme iloista ja asiakaslähtöistä työkaveria, jolla on vastuuntuntoinen ja itsenäinen työskentelyote ja sekä vuorovaikutustaidot. Olisitko sinä etsimämme henkilö?

Tehtäviisi kuuluu sairaanhoitajan vastaanoton pitäminen, toimenpiteissä avustaminen ja asiakaspalvelun työtehtävät. Kokemus näytteenottotyöstä katsotaan eduksi. Työtehtävän hoitaminen edellyttää joko sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa. Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain mukainen rokotussuoja.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Työssä viihtyvyys on meille tärkeää ja tiimissämme olet tärkeä tekijä!
Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun.

Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.