Sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Dextra Munkkivuori, Helsinki

Haemme sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 asti Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen Helsinkiin.

Työtehtäviin kuuluu ensisijaisesti hoitajan itsenäistä vastaanottotyötä sekä ajoittain esimerkiksi lääkärin avustamista toimenpiteissä. Oman mielenkiinnon mukaan on mahdollisuus perehtyä päivystykseen ja tai toimenpideyksikköön.

Tehtävän hoitaminen edellyttää sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus hoitajan vastaanottotyöstä, siedätyshoidoista ja matkailijarokotuksista.

Arvostamme positiivista, energistä ja kehitysmyönteistä asennetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja

Tarjoamme joustavan ja itsenäisen työn, jossa on mahdollisuus kehittyä. Tukenasi on asiantunteva tiimi ja esihenkilö. Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.