Työterveyshoitaja, Helsinki

Haemme toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen työterveyshoitajaa.

Pihlajalinna Dextra Munkkivuoren toimipiste on täyden palvelun talo, jossa työsi tukena ovat kokeneet työterveyshoitajat ja -lääkärit, työpsykologit ja -fysioterapeutit sekä työkykyvalmentajat. Lisäksi käytettävissä on laaja erikoislääkäreiden verkosto.

Munkkivuoren toimipiste sijaitsee toimivien julkisten liikenneyhteyksien päässä Munkkivuoren ostarin kupeessa. Meillä aloittaessasi saat laadukkaan perehdytyksen ja jatkuvan tiimin tuen.

Meillä pääset työterveyshoitajana työskentelemään tehokkaiden työkalujen ja innovatiivisen tiimin turvin. Esimiehemme ovat helposti lähestyttäviä, ja toimimmekin matalan hierarkian periaatteella. Pääset työssäsi vaikuttamaan käytäntöihimme ja ideoimaan uutta omien mielenkiinnonkohteidesi mukaan. Toimivien työterveyden käytäntöjen ja kokeneen tiimin ansiosta voit hyvin olla myös urasi alussa oleva terveydenhoitaja. Meillä sinun on hyvä aloittaa työurasi ja kehittyä työterveyden ammattilaiseksi.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen, ja tuemmekin niin talon sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutusmahdollisuuksia. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista. Kiinnostuessasi täytäthän hakukaavakkeen pikimmiten, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antavat palveluvastaava Jaana Silventoinen, puh. 040 7048673, jaana.silventoinen@pihlajalinna.fi ja rekrytointikoordinaattori Noora Vähälä, puh. 040 1617063, noora.vahala@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.9.2020 asti, linkki hakulomakkeeseen.