Vastaava sairaanhoitaja, Pihlajalinna Lääkärikeskukset Oy, Pihlajalinna Dextra Munkkivuori Helsinki

Haemme vastaavaa hoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen toimenpideyksikköön Pihlajalinna Dextra Munkkivuoreen Helsinkiin.

Tule mukaan työskentelemään yksikössä, jossa potilaat saavat hyvää hoitoa Pihlajalinnan arvojen mukaisesti.

Millaista työtä pääset tekemään?

Vastaavan hoitajan työssä koordinoit ja pyörität yksikön arkea. Toimit yhdessä huipputiimin ja yksikön palveluvastaavan kanssa. Teet toimenpidelääkäreiden kanssa tiivistä yhteistyötä. Osallistut käytännön työhön, mutta pääset vahvasti mukaan kehittämään yksikön toimintamalleja ja esimerkiksi kuntayhteistyötä. Yksikössä tehdään monipuolisesti erilaisia toimenpiteitä endoskopioista erilaisiin pientoimenpiteisiin. Työ tapahtuu pääsääntöisesti tällä hetkellä arkisin klo 7.30-21 välisenä aikana.

Mitä odotamme sinulta?

Olethan peruskoulutukseltasi sairaanhoitaja. Työkokemus esimerkiksi tiimivastaavan tehtävistä ja skopioissa avustamisesta katsotaan eduksi. Kehitysmyönteisyys, vahvat tiimityötaidot ja hyvä paineensietokyky ovat tärkeitä ominaisuuksia tehtävässä.
Tartuntatautilain mukainen soveltuvuus työtehtävään edellytetään.

Miksi sinun kannattaisi hakea meille?

Meillä voit itse vaikuttaa työhösi ja pääset aidosti kehittämään asioita. Saat kannustavan työyhteisön ja esimiehen tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkan, hyvät henkilöstöedut; mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta- ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.