Lähihoitaja/Hoiva-avustaja/ opiskelija, Lieto

Haemme lähihoitajaa/hoiva-avustajaa/opiskelijaa Ikipihlaja Matinkartanoon Lietoon.

Kohtaatko ihmiset aina sydän edellä? Tervetuloa meille töihin!

Miltä kuulostaisi hoitotyö mielenterveys- ja päihdeasiakkaiden palveluasumisen yksikössä, jonka asukaslähtöisessä toiminnassa huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki? Haluaisitko olla osa rentoa ja innovatiivista työyhteisöä, jossa korostuvat yhteen hiileen puhaltaminen ja avoimuus? Meille on tärkeää työssä viihtyvyys ja työnteko saa olla hauskaa!

Tehtävän hoitaminen edellyttää lähihoitajan tai hoiva-avustajan tutkintoa, myös hoitotyön opiskelijat huomioidaan. Työntekijällä tulee olla tartuntatautilain 48 §:n tarkoittama rokotussuoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja työyhteisön tuen. Tehtäviin kuuluu asukkaiden jokapäiväisissä toimissa avustaminen ja hoitotyöhön osallistuminen.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä palveluvastaavaan niin sovitaan lisää!

Lämpimästi tervetuloa tiimiimme!

Pihlajalinna on yksi Suomen johtavista sosiaali- ja terveyspalvelujen tuottajista. Meillä on noin 5900 työntekijää. Tehtävämme on auttaa suomalaisia elämään parempaa elämää. Meillä on laaja palveluvalikoima yksityisen ja julkisen sektorin asiakkaille. Arvomme ovat eettisyys, ennakkoluulottomuus sekä energisyys. Maksamme kaikki veromme Suomeen.