Lähihoitaja, Ikipihlaja Oiva Oy, Raisio

Etsimme sinua, hoivatyön osaaja työkaveriksemme, määräaikaiseen työsuhteeseen ihastuttavaan Ikipihlaja Oivankotiin.

Meillä Ikipihlaja Oivassa tuotetaan hoivapalveluita sekä ikäihmisille että kehitysvammaisille.

Nyt etsimme vahvistusta kehitysvammaisten asukkaidemme energiseen ja iloiseen hoivatiimiin. Tuotamme ympärivuorokautista hoivaa asukkaillemme, joten työ on 3-vuorotyötä. Hoitajan työssä korostuvat kuntouttava, kunnioittava ja laadukas työote.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, aitoa kiinnostusta kehitysvammatyötä kohtaan sekä hyvää yhteistyökykyä.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Lisäksi käytössämme on kertaluonteinen rekrytointipalkkio, josta voit kysyä palveluvastaava Katja Kotirannalta.

Saat hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen mielenkiintoisiin ja monipuolisiin työtehtäviin. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.