Sairaanhoitaja ikäihmisten palveluihin, Raisio

Haemme sairaanhoitajaa ikäihmisten palveluihin toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Raisioon.

Ikipihlaja Oiva tarjoaa vanhuksille tehostettua palveluasumista kahdessa ryhmäkodissa, joissa on yhteensä 21 asukasta. Asumispalveluissa tarjoamme asukkaillemme kodin, jossa itsenäisyys ja yksilöllisyys ovat toiminnan kulmakiviä. Edellytämme työntekijöiltämme innovatiivisuutta ja aitoa, ehdottoman asukaslähtöistä asennetta. Haluamme kehittää työtämme ja olla ylpeitä siitä.

Sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä, lääkehoidosta sekä yhteistyöstä lääkärin kanssa. Ikipihlaja Oivan aktiiviseen työyhteisöön kuuluu lähihoitajia, fysioterapeutti sekä toimintaterapeutti. Sairaanhoitaja toimii myös yhteistyössä kehitysvammapuolen sairaanhoitajan kanssa.

Hakijalta edellytämme sairaanhoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajalle. Työtehtävät edellyttävät hygieniapassia ja LOVE-lääkehoitolupaa. Kielivaatimuksena edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Nämä asiat auttavat sinua menestymään tehtävässä:

  • positiivinen asiakaspalveluasenne
  • sujuvat vuorovaikutus- ja työyhteisötaidot
  • halu kehittää ja kehittyä
  • aktiivinen ja joustava työote

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, innostavat työkaverit sekä moniammatillisen tiimin tuen.

Työntekijämme saavat käyttöönsä hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Oletko etsimämme henkilö? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antavat palvelupäällikkö Päivi Järvensivu, p. 050 451 5210, paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi ja palveluvastaava Katja Kotiranta, p. 040 648 2853, katja.kotiranta@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 31.1.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.