Sairaanhoitaja, Ikipihlaja Oiva, Raisio

Haemme sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteen Ikipihlaja Oivaan, Raisioon.

Ikipihlaja Oivassa tuotamme ympärivuorokautisia hoivapalveluita sekä ikäihmisille että kehitysvammaisille. Nyt etsimme vahvistusta energiseen ja iloiseen hoivatiimiin. Sairaanhoitaja vastaa asiakkaiden kokonaisvaltaisesta hoitotyöstä ja lääkehoidosta sekä toimii yhteistyössä lääkärin ja ikäihmisten ryhmäkotien sairaanhoitajien kanssa.

Tehtävässä edellytetään sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa, LOVe-lääkehoidon lupia, hygieniapassia, jonka voit suoritta työn ohessa, sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Toivomme sinulta positiivista asennetta, aitoa kiinnostusta hoivatyötä kohtaan sekä hyvää yhteistyökykyä. Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän, missä tukenasi toimii lähihoitajia, fysioterapeutti ja sosionomi. Työpaikkamme on savuton.

Saat tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Lisäksi käytössämme on kertaluonteinen rekrytointipalkkio. Kysy tästä lisää. Olet lämpimästi tervetullut!

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.