Töitä toiveidesi mukaan - lähihoitajan keikkatyöt, Varsinais-Suomi

Haaveiletko joustavammasta työelämästä ja paremmasta palkasta? Meillä voit itse päättää, milloin ja missä työskentelet. Oletpa sitten kokenut terveydenhuollon ammattilainen tai alan opiskelija, kerro meille toiveesi. Keikkatyössä sinulla on vapaus valita ja mahdollisuus keskittyä kaikista tärkeimpiin eli asiakkaisiin!

Pihlajalinnassa tehdään joka päivä merkityksellistä ja tärkeää työtä huolehtien ihmisten terveydestä ja hyvinvoinnista. Haluamme tarjota asiakkaillemme erinomaista hoitoa ja tukea myös niissä tilanteissa, kun joku meistä ei jostain syystä pääsekään suunnitellusti töihin.

Haemmekin nyt joukkoomme keikkalaisia sekä omiin yksiköihimme että yhteistyökumppaneillemme. Vaihtoehtoja on runsaasti, joten räätälöidään sinulle toiveidesi mukaiset työvuorolistat.

Millaisesta työstä on kyse?

Meillä on mistä valita. Voit työskennellä esimerkiksi kotihoidossa, tehostetussa palveluasumisessa, vuodeosastolla tai vaikkapa suun terveydenhuollossa. Työyksiköt sijaitsevat laajasti Varsinais-Suomen alueella, mm. Liedossa, Raisiossa ja Turussa. Kerro meille, mistä olet kiinnostunut.

Miksi minun kannattaisi hakea teille?

Meillä jokainen työntekijä on tärkeä, ja haluamme myös sinun olevan yksi meistä pihlajalinnalaisista. Tulitpa sitten sijaiseksi yhteen työvuoroon tai pidemmäksi aikaa, saat tukea ja opastusta työhösi. Meiltä saat palveluhenkisen tiimin tuen, ja autamme sinua erilaisissa työsuhteen aikana heräävissä kysymyksissä.

Sinulla on vapaus vaikuttaa, ja keikkatyö onkin oiva vaihtoehto, jos etsit työtä oman työn oheen, haluat jatkaa eläkkeelle jäätyäsi töitä omien aikataulujesi mukaan tai opiskelijana haluat monipuolisesti oman alasi työkokemusta. Keikkailu on varteenotettava vaihtoehto myös vakituisen työn tilalle, jos haluat aidosti vaikuttaa, milloin ja missä teet töitä. Käytössäsi on työvuoroalusta, josta näet avoimet työvuorot ja voit toivoa sinua kiinnostavia vuoroja.

Keikkatyö on loistava tapa kasvattaa omaa osaamistasi, ja pääset tutustumaan erilaisiin yksiköihin ja työyhteisöihin. Keikkaillessa saattaa käydä niinkin, että löydät unelmatyöpaikkasi, jossa haluat viihtyä pidempäänkin. Isona työnantajana voimme tarjota sinulle runsaasti mielenkiintoisia vaihtoehtoja urapolullesi. Kuuntelemme toiveitasi, tuemme ammatillista kehittymistäsi ja autamme sinua rakentamaan haaveidesi mukaisen työuran.

Saat kilpailukykyistä tuntipalkkaa, jonka maksamme sinulle kaksi kertaa kuukaudessa. Keikkailuaktiivisuudellasi voit lisäksi ansaita rahabonusta. Palkkauksessa noudatamme Terveyspalvelualan työehtosopimusta; palkka muodostuu vaativuusryhmän mukaisesta palkasta, palvelusvuosilisistä sekä mahdollisesta muusta henkilökohtaisesta palkanosasta. Lisäksi lomakorvaus maksetaan jokaisen palkanmaksun yhteydessä.

Mitä odotatte minulta?

Koska mahdollisuuksia on paljon, odotuksemme ovat joustavat. Sinulla on sosiaali- tai terveydenhuollon koulutus tai olet alan opiskelija. Voit olla pitkänlinjan hoitotyön ammattilainen, työurasi alussa oleva tai alan opiskelija. Meille tärkeintä on, että kohtaat ihmiset lämminhenkisesti ja sinulla on aito halu tarjota erinomaista palvelua kaikille kohtaamillesi asiakkaille. Keikkalaisena sinulla on valmius mennä töihin vieraaseen työympäristöön, ja ottaa vuoron työt mahdollisimman sujuvasti haltuun. Joustavuudesta, valmiudesta kysyä sekä kiinnostuksesta oppia ja kohdata uutta on suurta apua. Me kuitenkin olemme tukenasi.

Haluan Pihlajalinnan keikkalaiseksi, miten toimin?

Hakeminen on sinulle todella helppoa. Hakemuslomake on nopea täyttää tai halutessasi voit soittaa meille sopiaksesi haastatteluajan. Odotamme yhteydenottoasi!