Työterveyspsykologi, Turku

Haemme työterveyspsykologia toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Pihlajalinna Turkuun.

Työterveyspsykologin tehtävässä toimit moniammatillisissa työterveystiimeissä, tarjoat ratkaisuja yritysasiakkaiden organisaatiopsykologisiin palvelutarpeisiin, selvität ja kehität niin yksilöiden, ryhmien kuin työyhteisöjen työhyvinvointia. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden hyödyntää osaamistasi monipuolisesti ja kehittyä työterveyspsykologina.

Tehtävä edellyttää laillistetuille psykologin pätevyyttä. Voit toimia tehtävässä kokopäivätoimisesti tai osa-aikaisesti, työsuhteisena tai ammatinharjoittajana. Pääasiallinen työpiste on Turussa. Eduksi katsomme työterveyshuollon ja muun soveltuvan työkokemuksen, työterveyspsykologin pätevöitymiskoulutuksen ja ruotsin kielen osaamisen.

Tarjoamme monipuolisen työnkuvan, joustavat ja asiakkaiden tarpeet huomioivat toimintamallit, kannustavan ja mukavan työyhteisön sekä vertaistukea kokeneilta ja innostuneilta työterveyspsykologeilta valtakunnallisesti.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja paikka voidaan täyttää heti sopivan henkilön löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.

Lisätietoja tehtävästä antaa työterveyspsykologi Anu Kaarlela, p. 0404578229 ma-ke klo 15 jälkeen 16.-25.11. tai anu.kaarlela@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävässä 30.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.