Vastaava sairaanhoitaja, Lieto

Haemme vastaavaa sairaanhoitajaa määräaikaiseen työsuhteeseen 16.11.2021 asti Ikipihlaja Matinkartanoon Lietoon.

Ikipihlaja Matinkartano tarjoaa tehostettua asumispalvelua kolmessa ryhmäkodissa yhteensä 61 ikääntyvälle mielenterveys- ja päihdekuntoutujalle. Tehtävässä vastaat yksikön sairaanhoidollisesta toiminnasta ja lääkehoidosta sekä osallistut hallinnollisten tehtävien hoitamiseen ja henkilöstö johtamiseen.

Edellytämme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa ja tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa koko työsuhteen voimassaoloajalle. Työtehtävät edellyttävät hygieniapassia ja LOVE-lääkehoitolupaa. Eduksi katsotaan koulutus- ja kokemus mielenterveys- ja päihdetyöstä. Kielivaatimuksena edellytämme hyvää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työnkuvan monialaisten asiakasryhmien kanssa. Odotamme hyvää asiakaspalveluasennetta, hyviä yhteistyötaitoja, halua kehittää ja kehittyä, aktiivista työotetta sekä taitoa ja kykyä sopeutua uusiin tilanteisiin. Tukenasi yksiköissä toimii moniammatillinen tiimi.

Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin

Lisätietoja tehtävästä antaa Pirjo Turkkinen, pirjo.turkkinen@pihlajalinna.fi, p. 040 940 1444 tai Päivi Järvensivu, paivi.jarvensivu@pihlajalinna.fi p. 050 451 5210.

Hakuaikaa tehtävässä 30.11.2020 asti, linkki hakulomakkeelle.