Vastaava sosionomi, vastaava sairaanhoitaja, Ikipihlaja Matinkartano Oy, Lieto

Haemme vastaavaa sosionomia ja vastaavaa sairaanhoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin Ikipihlaja Matinkartanoon, Lietoon.

Työskentelet Ikipihlaja Matinkartanossa mielenterveys- ja päihdekuntoutujien 51-paikkaisessa kodissa. Toimit yksikössä tiimivastaavana joko tulevissa mielenterveyskuntoutujien tai päihdekuntoutujien ryhmäkodeissa sekä palveluvastaavan työparina. Tehtäviisi kuuluu oman ryhmäkodin laadukkaasta palvelusta ja hoitotyöstä vastaaminen sekä oman osaamisalasi erityistehtävät.

Yksikön toimintaa ollaan parhaillaan uudistamassa, joten pääset aitiopaikalle kehittämään hyvän arjen toteutumista asiakkaillemme! Teemme työtä asiakaslähtöisesti ja pyrimme kehittämään työtämme yhdessä jatkuvasti. Asukkaillemme on nimetty omahoitajat, jotka tekevät tiivistä yhteistyötä eri toimijoiden ja omaisten kanssa. Työkaverinasi on sairaanhoitajia, lähihoitajia, hoiva-avustajia sekä toimintaterapeutti, fysioterapeutti sekä resurssisuunnittelija. Tiimivastaavan tehtävään kuuluu myös osallistuminen asiakkaiden perushoitoon ja aktiivisen arjen toteutukseen. Tehtävä on esimiestehtävä.

Tehtävän hoitaminen edellyttää joko sosionomin, sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan pätevyyttä, sekä hygieniapassia, minkä voit suorittaa työn ohessa, sekä tartuntatautilain mukaista rokotussuojaa.

Tarjoamme tehtävään hyvän perehdytyksen ja kannustavan työyhteisön tuen. Sinulla on mahdollisuus kouluttautua ja suorittaa mm. lähiesimiestyön ammattitutkinto yhdessä Pihlajalinnan oman ryhmän kanssa. Tarjoamme työntekijöillemme hyvät henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen sekä liikunta-ja kulttuuripassiedun. Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla.

Käytössämme on kertaluonteinen rekrytointipalkkio, kysy lisää!

Kiinnostuitko? Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin.