Jämsä, lääkäreiden avoimet paikat

Haemme Jämsän terveyskeskukseen syksystä alkaen apulaisylilääkäriä sekä yleislääkäriä Jämsän/Kuoreveden terveysasemalle.

Pääterveysasema sijaitsee Jokilaakson sairaalan yhteydessä. Kuoreveden terveysasema on idyllinen pieni asema 20 minuutin ajomatkan päässä Jämsän keskustasta.

Tarjoamme hyvät tutkimus- ja konsultaatiomahdollisuudet talon sisällä ja saumattoman yhteistyön erikoissairaanhoidon kanssa. Mahdollisuus osa-aikaiseen työhön ja myös etävastaanottojen pitämiseen tuovat joustoa työhön ja omaan työnkuvaan on mahdollista vaikuttaa. Kätevä kimppakyyti hyvässä porukassa kulkee päivittäin Tampereelta/Jyväskylästä. Päivystysvelvoitetta ei ole, mutta ympärivuorokautisessa päivystyksessä on myös hyvä mahdollisuus lisätienesteihin. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista. Jämsässä olet osa toimivaa työyhteisöä.

Apulaisylilääkärinä osallistut Sote-keskuksen ja monikanavaisten palveluiden kehittämiseen sekä lääkäreiden koulutukseen ja ohjaukseen. Esimiestyöstä ja johtamisesta kiinnostuneelle lääkärille tarjoamme mahdollisuuden ja tuen myös ilman aiempaa kokemusta kehittyä vastuutehtävissä.

__Jokilaakson sairaalassa on erikoistumispaikkoja seuraaville aloille: sisätaudit, kirurgia, geriatria ja psykiatria, myös mm. yleislääketieteeseen erikoistuville __

Geriatrinen kuntoutusosasto yle/ger erikoistuvalle
Sisätautinen akuuttiosasto sis/yle erikoistuvalle
Mielenterveyskeskus, psykiatria yle/ger erikoistuvalle, työaika 50-100 %

Lisätietoja antavat:
asiakkuusvastaava Pihlajalinna Jarkko Järvenpää
040 328 0894
jarkko.jarvenpaa@pihlajalinna.fi

Johtava ylilääkäri Titta Frantsila
Jämsän Terveys, Jokilaakson sairaala
p. 040 137 6787

titta.frantsila@pihlajalinna.fi