Lähihoitaja kesätyöhön, Hämeenlinna

Haemme lähihoitajia/lähihoitajaopiskelijoita eri pituisiin kesälomasijaisuuksiin ja keikkatyöhön ajalle 22.3.-22.8.2021 Ikipihlaja Mariaan, Hämeenlinnaan.

Lähihoitajana työskentelet ikääntyneiden, 13 asukkaan tehostetun palveluasumisen yksikössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava, myös opiskelijat huomioidaan), LOVe-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa.
Arvostamme kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa työskentelystä, mutta se ei ole edellytys valinnalle.

Toivomme sinun olevan työhön tarttuva ja vanhuutta arvostava lempeä hoitaja, joka on vailla mukavia työkavereita ja innostavaa työyhteisöä. Työyhteisössämme on rento tekemisen meininki! Työpaikkamme on savuton.

Oletko etsimämme henkilö?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava sairaanhoitaja Sirpa Leppänen p. 040 621 0964 ja palveluvastaava Minttu Liikanen p. 040 350 3023.

Hakuaikaa tehtävässä 14.3.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.