Lähihoitaja/lh- ja sh-opiskelija (15 paikkaa), Ikipihlaja-hoitokodit Varsinais-Suomessa

Haemme lähihoitajia sekä lähihoitaja- ja sairaanhoitajopiskelijoita kesätöihin eri pituisiin sijaisuuksiin ja keikkatyöhön Ikipihlaja-hoitokoteihin Varsinais-Suomen alueella.

Hei hoitotyön ammattilainen, me etsimme sinua!
Miltä kuulostaisi hoitotyö palveluasumisen yksikössä, jonka asukaslähtöisessä toiminnassa huokuu ihmisläheisyys, yksilöllisyyden kunnioittaminen ja arvostava arki? Haluaisitko olla osa rentoa ja innovatiivista työyhteisöä, jossa korostuvat yhteen hiileen puhaltaminen ja avoimuus? Meille on tärkeää työssä viihtyvyys ja työnteko saa olla hauskaa!

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä palveluvastaavaan niin sovitaan lisää!
Lämpimästi tervetuloa tiimiimme!

Liedossa, Ikipihlaja Setälänpiha on erikoistunut vaativaan tehostettuun palveluasumiseen ja sotainvalidien laitoshoitoon.Lisätietoja antaa palveluvastaava Anniina Ojanen, anniina.ojanen@pihlajalinna.fi, puh. 050 351 4845.

Liedossa, Ikipihlaja Matinkartano on erikoistunut mielenterveys- ja päihdekuntoutujien tehostettuun ja vaativaan tehostettuun palveluasumiseen. Lisätietoja antaa palveluvastaava Pirjo Turkkinen, pirjo.turkkinen@pihlajalinna.fi, puh. 040 940 1444.

Raisiossa, Ikipihlaja Oiva on erikoistunut vaativaan tehostettuun palveluasumiseen, sotainvalidien laitoshoitoon ja kehitysvammaisten asumispalveluihin. Lisätietoja antaa ikäihmisten palveluista palveluvastaava Katja Kotiranta, katja.kotiranta@pihlajalinna.fi, puh. 040 648 2853 ja kehitysvammaisten palveluista palveluvastaava Mei Wang-Eskelinen, mei.wang-eskelinen@pihlajalinna.fi, puh. 040 940 2516.

Hämeenlinnassa, Ikipihlaja Maria tarjoaa tasokasta ja ammattitaitoista ympärivuorokautista hoitoa muistisairaille asiakkaille.Lisätietoja antaa palveluvastaava Minttu Liikanen, minttu.liikanen@pihlajalinna.fi, puh. 040 350 3023.

Hakuaikaa tehtävissä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle