Lähihoitajia kesätöihin, Alavus, Kuortane, Soini, Ähtäri

Haemme Kuusiolinna Terveyden yksikköihin lähihoitajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.2021-30.9.2021.

Kuusiolinna Terveys Oy tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella.

Palveluihin kuuluvat muun muassa:

  • Terveyspalvelujen lääkärin vastaanotot, kuntoutuspalvelut, laboratoriotoiminta sekä suunterveydenhuolto.
  • Sosiaalipalvelujen asumisyksiköt kehitysvammaisille, mielenterveys- ja päihdeasiakkaille, sekä kaksi lastensuojeluyksikköä. Lisäksi sosiaalipalveluissa tuotetaan tukiasumista ja avopalveluita kaikkien neljän kunnan alueella, eri asiakasryhmille, heidän tarpeidensa mukaisesti.
  • Ikäihmisten tehostetun asumispalvelunyksiköt ja kotihoidonyksiköt neljän kunnan alueella sekä Alavuden akuuttiosasto, Ähtärin kuntoutusosasto ja Kuntoutuskeskus Otsonlinna.

Hakijoilta toivomme lähihoitajan tutkintoa, mutta huomioimme myös alan opiskelijat. Lähihoitajaopiskelijalla mahdollisuus kesäoppisopimukseen.
Joissakin tehtävissä oman auton käyttö on välttämätöntä. Työ voi olla päivä-, kaksi- tai kolmivuorotyötä. Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Saat työhön hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uutta. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä, niin kerron sinulle tehtävistä tarkemmin. Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävistä antaa Anu Paalanen, p.040 641 6796, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi.

hakuaikaa tehtävissä 31.3.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.