Lähihoitajia/lähihoitajaopiskelijoita/hoiva-avustajia, Hämeenlinna

Haemme lähihoitajia/lähihoitajaopiskelijoita/hoiva-avustajia eri pituisiin kesälomasijaisuuksiin ikääntyneiden tehostetun palveluasumisen yksikköön Ikipihlaja Mariaan, Hämeenlinnaan.

Oletko työhön tarttuva ja vanhuutta arvostava lempeä hoitaja, joka on vailla mukavia työkavereita ja innostavaa työyhteisöä? Tervetuloa meille töihin!

Lähihoitajana meillä työskentelet pienessä tehostetun palveluasumisen yksikössä. Tehtävän hoitaminen edellyttää sosiaali- ja terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja tai vastaava, myös opiskelijat huomioidaan), LOVe-koulutusta, hygieniapassia sekä tartuntatautilain 48 § tarkoittamaa rokotussuojaa. Työpaikkamme on savuton.

Arvostamme kokemusta ikääntyneiden ja muistisairaiden kanssa työskentelystä, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, vaan ehdottomasti tärkeintä on se, että viihdyt ihmisten parissa ja kohtaat ihmiset sydämellisesti.

Millaisia työkavereita saan? Entä millaisia asukkaat ovat?
Työyhteisöömme kuuluu 2 sairaanhoitajaa, lähihoitajia, siistijä sekä keittiötyöntekijä. Työkaverit ovat ihania ja kannustavia. Työskentelemme itseohjautuvasti, mutta tuemme aina toisiamme. Työyhteisössämme on rento tekemisen meininki!

Ikipihlaja Mariassa asustaa 13 ikääntynyttä rouvaa ja herraa. Meille on sydämen asia, että saamme tarjota asukkaillemme viihtyisän, turvallisen ja lämminhenkisen kodin. Jokaista täällä asuvaa kohdellaan aina arvostavasti, ja hän saa yksilöllistä, laadukasta hoivaa. Toivottavasti nämä asiat ovat tärkeitä myös sinulle.

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja henkilöstöedut, mm. laajan työterveyshuollon palvelut ja kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.
Pihlajalinnalaiset ovat myös oikeutettuja kuntoilemaan edullisempaan hintaan Forever-kuntoklubeilla. Pihlajalinnassa on myös monipuoliset mahdollisuudet kehittää omaa osaamistaan hoitajana sekä edetä omaa urapolkua, mikäli olet kiinnostunut työskentelemään Pihlajalinnassa jatkossakin.

Kiinnostuitko?
Laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Ota yhteyttä, niin kerromme sinulle tehtävästä tarkemmin

Lisätietoja tehtävästä antavat vastaava sairaanhoitaja Sirpa Leppänen p. 040 621 0964 ja palveluvastaava Minttu Liikanen p. 040 350 3023.

Hakuaikaa tehtävässä 30.4.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.