Laitoshuoltajia kesätöihin, Alavus, Kuortane, Soini, Ähtäri

Haemme Kuusiolinna Terveyden yksikköihin laitoshuoltajia eri pituisiin kesäsijaisuuksiin ajalle 1.5.2021-30.9.2021.

Kuusiolinna Terveys Oy tuottaa julkiset sosiaali- ja terveyspalvelut Alavuden, Kuortaneen, Soinin ja Ähtärin alueella.

Laitoshuoltajat työskentelevät muun muassa tehostetuissa asumispalveluyksiköissä, sairaalaosastoilla, poliklinikoilla ja terveysasemille.
Hakijoilta toivomme laitoshuoltajan tutkintoa ja huomioimme myös alan opiskelijat. Laitoshuoltajaopiskelijalla mahdollisuus myös kesäoppisopimukseen.

Kuusiolinna Terveydessä saat työhön hyvän perehdytyksen, osaavan tiimin tuen ja mahdollisuuden oppia uuttaa. Tarjoamme työntekijöillemme muun muassa laajan työterveyshuollonpalvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, lisäksi yhteistyökumppaneiden määräaikaisia tarjouksia esim. silmälasiliikkeeseen. Kannustamme myös työntekijöitämme osallistumaan eri liikuntatapahtumiin, maksamalla osan lipun kustannuksista, esim. likkojen lenkki, naisten kymppi.

Palvelussuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät yksityisen sosiaalipalvelualan tai terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukaan työyksiköstä riippuen, työ voi olla päivä- tai kaksivuorotyötä.
Kuusiolinna Terveys Oy on savuton työpaikka ja edellytämme tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

Kiinnostuitko? Haastatteluja ja valintoja tehdään jo hakuajan kuluessa, joten laitathan hakemuksesi mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtivstä antaa Anu Paalanen p.040 641 6796, rekry.kuusiolinna@pihlajalinna.fi.

Hakuaikaa tehtävissä 31.3.2021 asti. Linkki hakulomakkeelle.