Sairaanhoitaja ensiapuun kesätyöhön, Jokilaakson Terveys Oy, Jämsän terveysasema

Haemme Jämsän ensiapuun kesälle 2022 lomasijaisuuksiin sairaanhoitajaa kolmivuorotyöhön.

Jämsän ensiapu on avoinna 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Annamme palveluja Jämsän kaupungin ja Kuhmoisten kunnan asukkaille sekä kiireellistä hoitoa tarvitseville vieraspaikkakuntalaisille ja ulkomaalaisille. Työmme ensiavussa on hyvin vaihtelevaa ja vaatii laaja-alaista osaamista.

Tehtävissä tarvitaan hyviä vuorovaikutustaitoja, hyvän asiakaspalvelun ymmärtämistä, kykyä hallita nopeasti vaihtuvia tilanteita ja kykyä kehittää omaa ammattitaitoa. Tehtävän hoitamisen kannalta arvostamme akuuttihoidon tuntemusta, hyviä työyhteisötaitoja, paineensietokykyä, joustavuutta ja kiinnostusta oman ammatillisuuden kehittämiseen.

Sairaanhoitajalta vaadimme lääkehoidon osaamista LOVE LOP, PKV, IV, LAS, ROS ja ABO. Kyseiset osiot on mahdollista suorittaa myös meillä. Meillä on käytössä LifeCare -potilastietojärjestelmä. Edellytämme yksiköissämme tartuntatautilain mukaista rokotesuojaa.

Mikäli tunnistat omaavasi yllämainittuja ominaisuuksia niin ota yhteyttä!

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vaihtelevan työn, hyvän perehdytyksen ja vahvan ammatillisen tuen osaavalta henkilöstöltä sekä laaja työterveyshuollon palvelut ja vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen.