Koulupsykologi, Parkano

Kolmostien terveys Oy hakee koulupsykologia pitkäaikaiseen sijaisuuteen Parkanon ja Kihniön alueille.

Koulupsykologin tehtäviin kuuluu yhteisöllinen ja yksilökohtainen oppilashuolto.

Työhön kuuluu oppimis- ja koulunkäynninvaikeuksien selvittely ja tukitoimien suunnittelu, tukikeskustelut, vanhemmuuden tukeminen sekä opettajien konsultaatiot. Koulupsykologi on osa koulujen yhteisöllistä oppilashuoltotyötä. Tavoitteena on tukea lasten ja nuorten psyykkistä hyvinvointia ja heidän koulunkäyntiään yhteistyössä opettajien, erityisopettajien, koulukuraattoreiden, huoltajien ja muiden yhteistyötahojen kanssa.

Kelpoisuusvaatimuksena on laillistetun psykologin tutkinto. Myös psykologiopintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat otetaan huomioon valinnassa. Moniammatillinen työyhteisö (mm. perhekeskuksen työntekijät, nuorisopsykiatrin konsultaatio) ja kokenut koulupsykologi ovat tukenasi.

Tarjoamme mahdollisuuden myös osa-aikaiseen tehtävään.

Edellytämme hyviä vuorovaikutustaitoja ja yhteistyökykyä sekä valmiutta moniammatilliseen yhteistyöhön. Opetusalan tuntemus sekä kokemus lasten ja nuorten kanssa työskentelystä on tarpeen.

Koeaika on korkeintaan puolet määraikaisen tehtävän pituudesta ja enintään 6 kk.

Tehtävään valitun on ennen työn alkamista esitettävä lääkärinlausunto terveydentilastaan ja lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Eeva Muurinen, p. 044 7865 706, eeva.muurinen@pihlajalinna.fi

Hakuaika päättyy 15.3.2019 klikkaa tästä hakulomakkeeseen