Geriatrinen vastuulääkäri, Tampere

Haemme vakituiseen työsuhteeseen vastuulääkäreitä Tampereen kaupungin ikäihmisten tehostettuun palveluasumiseen ja kotihoitoon.

Vastuulääkärin työnkuva sisältää säännöllisiä käyntejä vanhainkodin osastoilla, vaativan hoidon yksikössä, ikäihmisten tehostetun palveluasumisen ja/tai kotihoidon yksiköissä sekä puhelinkonsultaatioita yksiköiden henkilökunnalle. Vastuulääkärin tekemien normaalien käyntien ja puhelinkonsultaatioiden lisäksi työhön sisältyy mm. asukkaan lääketieteellistä hoitoa ja sen suunnittelua koskevat hoitoneuvottelut, hoitolinjaukset, lähetteiden, potilaan tarvitsemien todistusten ja lausuntojen tekemistä sekä yksikön lääkehoitosuunnitelman hyväksyminen. Työtä voi tehdä osa- tai kokoaikaisena.

Tukena työssä ovat palvelun vastaava lääkäri ja vastuulääkäreiden hallinnollinen esimies, 6-7 kollegasta koostuva erikoislääkärivetoinen vastuulääkäritiimi ja pääasiallisesti sairaanhoitajista koostuva Pihlajalinnan etälääketieteen yksikön palvelutiimi. Lääkäritiimi tekee yhteistyötä myös Tampereen kaupungin järjestämän kehittäjäylilääkärin kanssa, joka koordinoi ja ohjaa toimintaa. Kehittäjäylilääkäri mm. koordinoi osallistumista kouluttamiseen ja kehittämistoimintaan.

Toivomme sinun olevan geriatrian, yleislääketieteen tai muun soveltuvan alan erikoislääkäri ja omaavan vahvaa kliinistä kokemusta ikäihmisten hoidosta. Ammattitaidon lisäksi vastuulääkäriltä edellytetään halua kehittyä ja hyviä vuorovaikutustaitoja. Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kieltä.

Pihlajalinnan etälääketieteen yksikkö on tunnettu geriatrisen hoidon laadukkaana edelläkävijänä. Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Voit työskennellä joko osa- tai kokoaikaisena oman toiveesi mukaan. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Panostamme työntekijöidemme viihtyvyyteen, oikeudenmukaiseen kohteluun ja mahdollisuuteen vaikuttaa itse omaan työhönsä. Palkkaus on kilpailukykyinen.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja:

Rekrytointiasiantuntija Anni Harju, anni.harju@pihlajalinna.fi tai puh. 040-901 3285

Rekrytointiasiantuntija Anna-Mari Mattila, anna-mari.mattila@pihlajalinna.fi tai puh. 040-4577 865