Osastonlääkäri terveyskeskussairaalaan, Porvoo

*Pihlajalinna Etälääketiede vastaa Pihlajalinna-konsernin etälääketieteen palveluista. Näissä palveluissa yhdistyvät lähityö ja etänä tehtävä työ tarkoituksenmukaisimmalla tavalla. Palveluitamme ovat ikäihmisten hoitoon kehitetty laatupalkittu vastuulääkäripalvelu, lähi- ja etävastaanotto terveyskeskuksissa ja työterveyshuollossa, vuodeosastotyö, ympärivuorokautinen puhelintakapäivystys sekä chat- ja videovastaanotto.

Etälääketieteen yksikössä työskentelee yli 200 lääkäriä. Hoidamme yhteensä 160000 potilaskontaktia vuodessa erilaisin etälääketieteen keinoin. Tämän lisäksi teemme merkittävän määrän lähityötä. Tuotamme palveluita suomeksi ja ruotsiksi.

Osastonlääkäri Porvoon terveyskeskussairaalaan

Haemme vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen osastonlääkäriä Porvoon terveyskeskussairaalaan syyskuusta 2020 alkaen tai aikaisemmin. Haemme sijaista vakituisen osastonlääkärin virkavapaan ajaksi (4 kk) 1.9.2020 alkaen, mutta myös pidempi työjakso tai vakituinen työsuhde ovat mahdollisia. Voit halutessasi aloittaa työskentelyn jo esim. kevään tai kesän 2020 kuluessa. Täysiaikaisen osastonlääkärin työaika on 38,25 tuntia/vko virka-aikaan, myös osa-aikainen työskentely on neuvoteltavissa.

Porvoon terveyskeskuksen sairaalaan kuuluu kuntoutusosasto, akuuttiosasto, psykogeriatrinen osasto sekä kotisairaala. Pääset työskentelemään hyvin organisoiduille osastoille, joissa työskentelee vakituisista ja kokeneista erikoislääkäreistä koostuva lääkäritiimi sekä osaava hoitohenkilökunta. Yksikössä on hyvä työilmapiiri ja työmäärä on kohtuullinen – Työskentely Porvoon terveyskeskuksen sairaalassa on ollutkin suosittua lääkäreiden keskuskuudessa.

Porvoon kaupungin ja Pihlajalinna Etälääketieteen (ent. Doctagon) yhteistyö on hioutunut kumppanuudeksi vuosien yhteistyön seurauksena. Pihlajalinna Etälääketieteen vanhuspalvelut Porvoossa kattavat kotihoidon, tehostetun palveluasumisen, terveyskeskuksen vuodeosastot, kotisairaalan, muistipoliklinikan ja Porvoon kaupungin johtavan geriatrin toimen. Pihlajalinna Etälääketiede on tehnyt merkittäviä uudistuksia vuodeosastotyöhön. Osastot toimivat erittäin hyvin ja palvelevat myös lähialueiden potilaita.

Osastoillamme on koulutusoikeudet ja mahdollisuus kerryttää erikoistumispalveluja geriatriaan ja yleislääketieteeseen. Voimme sovitella kiinnostuksesi ja kokemuksesi pohjalta sijoittumisesi yleisgeriatriselle osastolle, palliatiiviseen osastohoitoon ja kotisairaalaan tai psykogeriatriselle osastolle. Halutessasi sinulla on mahdollisuus keskustella osastonlääkärin työstä Porvoon johtavan geriatrin Nina-Maria Tigerstedtin kanssa. Hän toimii Porvoon osastonlääkäriemme esimiehenä.

Toivomme että olet geriatrian, yleislääketieteen, sisätautien tai muun soveltuvan alan erikoislääkäri tai erikoistuva lääkäri ja että sinulla kokemusta erityisesti ikäihmisten hoidosta. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää hyvää suomen kieltä ja vähintään tyydyttävää ruotsin kielen osaamista.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan ja erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä elämäntilanteesi huomioiden. Työsi Porvoossa voi esim. sisältää yhden etätyöpäivän viikossa. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Tehtävä tarjoaa mahdollisuuden päästä osaksi Pihlajalinna Etälääketieteen matkaa alan innovatiivisena ja laadukkaana edelläkävijänä.

Luottamukselliset yhteydenotot ja lisätietoja:
rekrytointiasiantuntija Marika Pöyri-Pirkola, p. 040 730 7657, marika.poyri-pirkola@pihlajalinna.fi
rekrytointipäällikkö Eveliina Mauno-Tervala, p. 050 338 1198, eveliina.mauno-tervala@pihlajalinna.fi