Vastaava työterveyslääkäri, Pihlajalinna Sello, Espoo

Pihlajalinna Sellossa on avoinna vastaavan työterveyslääkärin toimi. Vastaavan työterveyslääkärin tehtävän voi täyttää työterveyshuollon erikoislääkäri tai kokenut työterveyslääkäri.

Kasvatamme uuden toimipisteemme toimintaa, ja sinulla onkin eturivin paikka päästä kehittämään käytäntöjä sekä toimintaamme! Vastaavana työterveyslääkärinä sinulla on hyödynnettävissäsi organisaatiomme erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet, laajat henkilöstöedut sekä toimivat työterveyden työkalut. Sellossa sinut vastaanottaa iloinen ja toimelias tiimimme.

Sello on täyden palvelun lääkäriasema. Tämä raikas toimipiste on täysin uudistettu, moderni ja miellyttävä. Isoissa ja valoisissa tiloissa on mukava työskennellä. Selloon on helppo tulla töihin hyvien kulkuyhteyksien ja ilmaisen parkkipaikan ansiosta.

Vastaavana työterveyslääkärinä sinun työviikkoosi kuuluu kliinisen työn lisäksi myös hallinnollinen työ. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön ja rakenteisiin. Myös työajan ja esimerkiksi lomien sopiminen on joustavaa. Konsernimme esimiehet ovat innovatiivisia ja helposti lähestyttäviä, ja toimimmekin matalan hierarkian periaatteella. Suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen, ja tuemme niin organisaation sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutusmahdollisuuksia. Pihlajalinna Sellon toimipisteessä sinulla on mahdollisuus mihin vain!

Lisätietoja antaa ja yhteydenottoasi odottaa

Johtava ylilääkäri Erik Mandelin
050 4301513
erik.mandelin@pihlajalinna.fi