Vastaava työterveyslääkäri, Hämeenlinna

Etsimme vastaavaa työterveyslääkäriä Pihlajalinnalle Hämeenlinnan lääkärikeskukseen. Vastaavan työterveyslääkärin tehtävän voi täyttää työterveyshuollon erikoislääkäri tai kokenut työterveyslääkäri.

Pihlajalinnalla voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä, ja soveltuvin osin työtä voi tehdä myös etänä. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Vastaavana työterveyslääkärinä sinun työviikkoosi kuuluu kliinisen työn lisäksi myös hallinnollinen työ. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa työsi sisältöön ja rakenteisiin. Konsernimme esimiehet ovat innovatiivisia ja helposti lähestyttäviä, ja toimimmekin matalan hierarkian periaatteella. Suhtaudumme positiivisesti kouluttautumiseen, ja tuemme niin organisaation sisäisiä kuin ulkoisiakin koulutusmahdollisuuksia.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Aluejohtaja Arvo Haapanen
050 451 2709
arvo.haapanen@pihlajalinna.fi