Yleislääkäri, Jyväskylän Huhtasuo

Haemme yleislääkäriä Jyväskylään Huhtasuon terveysasemalle loppuvuodesta 2021 alkaen.

Huhtasuolla pystymme tarjoamaan sinulle monipuolisen terveyskeskuslääkärin työnkuvan: kiireettömän ja kiirevastaanoton lisäksi mm. neuvoloita ja kouluterveydenhuoltoa. Työtä on tarjolla ensisijaisesti kivijalassa, mutta myöhemmin talon tapojen tullessa tutuksi osan työviikosta voi erikseen sovitusti tehdä myös joustavasti etätyönä.

Huhtasuolla on mukava ja joustava työporukka, ja hyvä hoitajaresursointi. Terveysasemalle on viitisen kilometriä Jyväskylän keskustasta, ja paikan päälle pääsee hyvin myös julkisen liikenteen kulkuneuvoilla. Lisäksi voit erikseen sovittaessa halutessasi vastaanottaa Huhtasuon tk-potilaita Pihlajalinnan lääkärikeskuksessa Jyväskylän Cygnaeuksenkadulla Huhtasuon terveysaseman sijaan.

Palkkaus on kilpailukykyinen, ja työnkuva pystytään Pihlajalinnalla räätälöimään juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi – terveyskeskustyön lisäksi voit pitää yksityisvastaanottoa, etävastaanottoa tai päivystää. Pihlajalinnalaisena nautit konsernimme kattavista eduista ja koulutusmahdollisuuksista, ja annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä.

Yhteydenottoasi odottaen

Rekrytointiasiantuntija Mona Soidinmäki
040 457 7864
mona.soidinmaki@pihlajalinna.fi

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi