Yleislääkäri - tervetuloa Keski-Suomen Pihlajalinnaan!

Pihlajalinna Jyväskylässä palvelemme yleis- ja erikoislääkäreiden, työterveyden, fysioterapian, neuropsykologin, terveyspsykologian erikoispsykologin, seksuaaliterapeutin sekä ravitsemusterapeutin asiakkaita. Tutkimuspalveluista tarjolla ovat laboratoriopalvelut ja kuvantamispalveluista röntgen, mammografia sekä ultraääni. Pihlajalinna Jämsässä puolestaan palvelevat yleislääkärit ja lääketieteen eri alojen erikoislääkärit. Jämsän palveluihimme kuuluvat lisäksi työterveyshuolto, fysioterapia, ravitsemusterapia ja laboratorio.

Banneri_11

Tule pitämään työterveyshuollon yleislääkärin vastaanottoa meille Pihlikseen Keski-Suomeen! Työterveyspalveluidemme kysynnän kasvaessa, olisi meillä joko Jyväskylässä tai Jämsässä työterveyden saralla juuri Sinun yleislääkäriosaamisellesi kysyntää. Potilasvirta on meillä niinkin mukavalla tasolla, että kaikille vapaille yleislääkärin ajoille löytyy myös varaaja.

Työn aloitus, työskentelyajat ja työpanos ovat sinua kiinnostavassa toimipisteessä meillä joustavasti sovittavissa, ja mahdollisuus on työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Kivijalkatyöskentelyn ohella hyödynnämme tehokkaasti myös etäyhteyksiä, joten osa työviikosta on tehtävissä vaikka kotoa käsin. Voit työskennellä meillä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Työterveyshuollossa toimimme Pihlajalinnassa tiimimallisesti:

• Moniammatillisissa työterveyshuollon tiimeissämme toimivat saumattomassa yhteistyössä yleislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti, työpsykologi ja sosiaalialan asiantuntija.
• Pidetty mallimme mahdollistaa tiimin jäsenten itsenäisen työskentelyn ydinosaamisensa äärellä, ja sen lisäksi yhteisön tuen oman roolin ympärillä. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan ympärillä on kannustava ja kehitysmyönteinen yhteisö.
• Työterveyshuollon kiinnostaessa syvemmin, on Pihlajalinnalla Keski-Suomessa myös erinomainen mahdollisuus sekä erikoistua että pätevöityä työterveyshuoltoon; viimeistellyn erikoistumispolun tai veloituksettoman Työterveyslaitoksen kurssin kautta (arvo n. 5000€, suoritettavissa työn ohessa 5-7kk aikana).

Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Rekrytointiasiantuntija Johanna Karhukorpi
040 821 7615
johanna.karhukorpi@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!