Yleislääkäri, Kouvola ja Kotka

Oletko sinä uusi vahvistus porukkaamme?

Haemme yleislääkäriä luonnonkauniiseen Kymenlaaksoon, Kouvolaan ja Kotkaan. Yleislääkärinä voit räätälöidä työnkuvasi hyvinkin monipuoliseksi ja oman mielenkiintosi mukaan uppoutua esimerkiksi työterveyden saloihin. Lääkärikeskuksemme ovat auki arkisin klo 8-16, mutta voit halutessasi pitää myös iltavastaanottoa ja lauantaita. Voit työskennellä täydellä panoksella tai pari päivää viikossa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja räätälöitävissä olevan työnkuvan kannustavassa ja kehitysmyönteisessä ympäristössä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat niin konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet kuin kattavat edut sekä kilpailukykyinen palkkaus.

Kymenlaaksossa huokuu rauhallisuus, joka tyynnyttää levottomankin sielun. Jylhät rakennukset sulautuvat idyllisiin maalais- ja rantamaisemiin. Kouvola on Kymenlaakson sykkivä sydän, jonne kaikki tiet vievät ja Kotka on hohtava merenhelmemme. Olemme kuitenkin hyvien kulkuyhteyksien päässä. Lahdesta Kouvolaan pääset puolessa tunnissa ja Kotkakin on alle tunnin ajomatkan päässä pääkaupunkiseudulta.

Mikäli tämä tuntui omalta jutulta ja voisit olla etsimämme, ole rohkeasti yhteydessä rekrytointiasiantuntija Jarkko Järvenpäähän puh. 040 328 0894, jarkko.jarvenpaa@pihlajalinna.fi