Etsimme työterveyslääkäreitä ja yleislääkäreitä Hämeenkyröön, Kankaanpäähän ja Parkanoon

Pihlajalinna

3.4.2023

Pihlajalinna on toiminut Hämeenkyrön, Kankaanpään ja Parkanon alueella jo useita vuosia. Lääkärikeskuksissamme on vakiintunut asiakaskunta ja olemme käytännössä suurin yksityinen terveyspalvelujen tuottaja jokaisen kunnan alueella.

Kaikilla paikkakunnilla on työterveyshoitajan lisäksi mm. työfysioterapeutin, työterveyspsykologin ja työkykyvalmentajan palveluita. Työterveyshuollon sopimuksissa olemme kaikissa näissä kunnissa suurin toimija ja meillä on useilta eri toimialoilta asiakkuuksia, joissa pääsee hyvään pitkäjänteiseen yhteistyöhön. Meillä voit toimia ammatinharjoittajana tai työsuhteessa. Sinulla on mahdollisuus suorittaa työterveyshuoltoon pätevöittävä pitkä kurssi työn ohessa.

Yleislääkärille on tarjolla perinteistä vastaanottoa, etävastaanottoa oman kiinnostuksesi mukaan sekä työterveyden sairausvastaanottoa. Työaika ja -päivät on mahdollista sopia joustavasti. Tarjoamme ammattitaitoisen työyhteisön ja viihtyisän työympäristön lisäksi myös hyvän potilasvirran kaikissa ikäryhmissä.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä tarjoavat:

Juho Siikaluoma
Rekrytointiasiantuntija
puh. 040 821 2854
mail. juho.siikaluoma@pihlajalinna.fi

Aulikki Juntunen
Pirkanmaan vastaava työterveyslääkäri
puh. 050 317 3970
mail. aulikki.juntunen@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!