Hei sinä Mäntänvuoren Terveyden tuleva johtava lääkäri!

Kiinnostaisiko monikanavaisen terveydenhuollon johtaminen ilman raskasta ja hidasta byrokratiaa, kevyellä hallinnollisella kuormalla? – Tule Johtavaksi lääkäriksi edelläkävijäkuntaan!

Miksi lähtisit meille johtavaksi lääkäriksi?

Mäntänvuoren Terveydessä johtavan lääkärin ei tarvitse murehtia esimerkiksi hankinta- ja muiden sopimusten teosta. Sinä voit siis keskittyä toiminnan kehittämiseen ja johtamiseen. Pihlajalinnan neljän muun kuntayhtiön johtavat lääkärit ja yhteinen kehittäjälääkäri ovat upea vertaistukijoukko. Työhösi kuuluu myös kliinistä työtä ja/tai nuorempien kollegoiden ohjaustyötä, mikäli niin haluat. Lääkärirekrytointi hoidetaan keskitetysti, eikä ole näiltä osin myöskään johtavan lääkärin harteilla. Yhtiön toimitusjohtaja vastaa pääasiallisesti yhteistyöstä palveluiden järjestäjänä toimivan kaupungin kanssa ja johtava lääkäri puolestaan lääketieteellisen substanssin osalta.

Työn tarkempaa sisältöä ja palkkausta koskevat ehdot neuvotellaan joustavasti erikseen hakijan tilanne huomioiden.

Voit olla yleislääketieteen erikoislääkäri tai loppuvaiheen erikoistuva tai muuten kokenut konkari! Aloitus tehtävässä sopimuksen mukaan, viimeistään vuoden vaihteessa 2023-2024. Osittainen etätyö ja työn muut ehdot ovat joustavasti neuvoteltavissa.

Millainen sitten on tuleva toimintaympäristösi?

Mäntänvuoren Terveys Oy on tuottanut sosiaali- ja terveyspalvelut Mänttä-Vilppulaan vuodesta 2013 ja myös Juupajoelle 2018 alkaen, pääterveysasema sijaitsee Mäntässä. Pääterveysasemalla on 25-paikkainen geriatrispainotteinen osasto, monipuoliset oheispalvelut (mm. koulut, neuvolat, mielenterveystoimistossa moniammatillinen tiimi) sekä 24/7 kiirevastaanotto.

Mänttä-Vilppulan kaupungin ja Pihlajalinnan yhdessä omistaman yhtiön toimintaperiaatteena on ketteryys ja edistykselliset toimintamallit. Olemme kyenneet toimimaan vaikuttavasti ottamalla käyttöön väestöllemme soveltuvat alan edistyksellisimmät innovaatiot aina ensi tilassa. Vaikuttavuus on todettu myös THL:n tutkimuksessa. Meillä asiat edistyvät ja päätöksenteko on ripeää. Palvelusopimuksemme yhteistoiminta-alueen kanssa on voimassa vuoteen 2031 saakka.

Lisätiedot ja yhteydenotot:

Teija Santala
Rekrytointipäällikkö
p. 040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Juha-Matti Sihvonen
Toimitusjohtaja, Mäntänvuoren Terveys Oy
p. 0400 338 840
juha-matti.sihvonen@pihlajalinna.fi