Kokenut kollega, tervetuloa riveihimme Mänttä-Vilppulaan!

Haemme yleislääketieteen erikoislääkäriä tai kokenutta yleislääkäriä Mäntän terveyskeskukseen.

Kiinnostaisiko monipuolinen työ vireässä ja kehitysmyönteisessä työyhteisössä? Vahvistamme rivejämme tiimipelaajalla, joka olisi kliinisen perustyön lisäksi kiinnostunut kollegoiden ohjaamisesta, ja joka hahmottaa terveyskeskuksen arjen kokonaisuuden etenkin avopuolella, tuo kehitysideoita mukanaan, ja myös jalkauttaa niitä.

Meillä on Mäntässä hyvä lääkäriresurssi, joka osaltaan mahdollistaa arjen pienen toiminnallisen reivaamisen ja antaa aikaa paneutua vaikkapa koulutusprosesseihimme. Meillä on koulutusoikeudet mm. YEK-palveluun ja yleislääketieteen erikoistumiseen. Eli ohjaavan kollegan sertifikaatti olisi hyvä olla jo olemassa, tai vahva kiinnostus lähteä mandaattia suorittamaan.

Mäntässä on kymmenkunta kollegaa toivottamassa Sinut tervetulleeksi. Tulevasta toimintaympäristöstäsi: pääterveysasemalla on 25-paikkainen geriatrispainotteinen osasto, monipuoliset oheispalvelut (koulut, neuvolat, mielenterveystoimistossa moniammatillinen tiimi jne.), sekä 24/7 kiirevastaanotto.

Työtä voi tehdä joustavasti osin kivijalassa ja osin etänä. Sekä aloitus, että työpanos ovat erikseen sovittavissa. Palkkaus on erittäin kilpailukykyinen, ja työn ehdot joustavasti neuvoteltavissa.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Toimitusjohtaja Juha-Matti Sihvonen
040 033 8840
juha-matti.sihvonen@pihlajalinna.fi