Osastonlääkäri, Mänttä-Vilppula

Haemme osastonlääkäriä geriatrispainotteiselle osastolle Mäntän pääterveysasemalle alkuvuodesta 2023 alkaen.

Osastonlääkärinä työskentelet Mäntän pääterveysasemalla. Vuodeosasto on 25-paikkainen, geriatrispainotteinen osasto. Kanssasi työskentelee osastolla kokoaikaisesti geriatri, joka toimii myös senioritukenasi. Tk:lla on koulutusoikeudet, jonka vuoksi paikka soveltuu hyvin mm. geriatriaan erikoistuvalle, reunapalveluita suorittavalle lääkärille, tai välivuodella olevalla lääketieteen kandidaatille (LK4 tai LK5-vuoden oikeudet).

Aloitus järjestyy sopimuksen mukaan, ja myös työpanos voidaan sopia erikseen, joustavasti tilanteesi huomioiden. Lisäansioita voit kerryttää tekemällä virka-ajan ulkopuolisia kiirevastaanottovuoroja Mäntän 24/7 kiirevastaanotolla (vaatii LK5-oikeudet), mutta päivystysvelvollisuutta ei ole.

Tarjoamme:

  • joustavan työnantajan ja matalan hierarkian organisaation, päätöksenteko on nopeaa
  • virka-aikaan lääkäreiden kimppakyydit Tampereelta Pihlajalinnan autoilla ja polttoaineilla, tai apua vuokra-asunnon hankinnan ja kustannusten kanssa
  • iloisen henkilöstön ja työyhteisön työsi tukena, sekä kokeneen, ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan
  • motivoivan korvaustason ja edut (voit työskennellä halutessasi myös oman yhtiön kautta)

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestäpalkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Yhteydenottoasi odottaen:

HR-asiantuntija Sanna Simola
044 522 4516
sanna.simola@pihlajalinna.fi

Johtava lääkäri Olli Pajunen
044 466 3370
olli.pajunen@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!