Päivystäjiä Pihlajalinna Kelloporttiin, Tampere

30.11.2022

Pohjola Sairaala siirtyi Pihlajalinnan omistukseen helmikuussa 2022, minkä myötä Pihlajalinna Koskiklinikka sai Tampereen keskustassa rinnalleen Pihlajalinna Kelloportin. Kelloportin yksikkömme tarjoaa tapaturmien ja erilaisten liikuntaelinvammojen ja -sairauksien hoidon huippuosaamista, sekä täyden Pihlajalinna Urheiluklinikan palveluvalikoiman.

Kelloportin päivystystoiminta on ollut huimassa kasvussa, minkä vuoksi etsimme nyt osaajajoukkoomme uusia vahvistuksia sekä tapaturma- ja yleislääkäripäivystykseen, että yleislääkärin vastaanottoon.

Kelloportin osaajakunta lääkäreissä koostuu erityisesti ortopedian, käsikirurgian, liikuntalääketieteen ja yleislääketieteen ammattilaisista.

Pihlajalinna Kelloportissa toimii tapaturma- ja yleislääkäripäivystykset walk in -periaatteella, jolloin potilas voi saapua paikalle ilman ajanvaraustakin. Tapaturmapäivystystä tukee päivystyksen rinnalla toimiva yleislääkärin vastaanotto, jonka myötä erikoislääkäri voi aidosti keskittyä tapaturmapotilaiden hoitamiseen. Walk in -malli voi mahdollistaa suuremmankin potilasmäärän käsittelyn työvuoron aikana.

Yleislääkärin vastaanottotyössä yleislääkäri vastaanottaa tavanomaisia yle-potilaita, ja halutessaan voi ottaa lisäksi vastaan tapaturmapotilaitakin. Myös konsultaatiomahdollisuudet ovat erinomaiset.

• Kelloportissa on natiivikuvaus- ja magneettimahdollisuus kaikkina aukioloaikoina.
• Labravalikoimana vierilabra (crp, u-stix, u-Hcg, leuk, hb, TNT ja fidd).
• Kuvantamisessa käytettävissä KKTT-laite. Vastaanottohuoneessa yleislääkäritasoinen varustelu.
• Poliklinikalla on hoitaja, joka avustaa, laittaa tuet ja kipsaa, muun muuassa.

Vuorosuunnittelu on joustavalla tapaa suunniteltavissa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. Työskennellä meillä voit sekä palkansaajana, että ammatinharjoittaja-/osakeyhtiöpohjalta.

Pihlajalinna Kelloportti sijaitsee osoitteessa Kelloportinkatu 1D, Tampere. Pihlajalinna Kelloportti on avoinna ma-pe 8.00-22.00 ja la-su sekä arkipyhinä 10.00-18.00. Tapaturma- ja yleislääkäripäivystys on avoinna aina yksikön aukioloaikoina ma-su sekä ajanvarauksella, että walk-in-periaatteella.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää! Lisätietoja antavat:

Rekrytointiasiantuntija Juho Siikaluoma
040 844 7452
juho.siikaluoma@pihlajalinna.fi

Palvelujohtaja Emma Järvinen
emma.jarvinen@pihlajalinna.fi