Työterveyslääkäriksi Kangasalle

Kangasala

Viime vuosina vahvasti kasvanut ja kehittynyt, juuri remontoitu Kangasalan asema kaipaa Sinua, työterveyshuollon erikoislääkäri!

Meillä on tiivis, mutta avoin, reipasotteinen työterveyshuoltotiimi ja pitkäaikaiset yleislääkärit. Asemalla on myös erikoislääkäritasoista vastaanottoa. Toimintamallimme Pihlajalinnassa ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti ja etätyötä voit tehdä itselle sopivassa määrin. Yritysasiakkuuksia on monelta toimialalta, pääset mukaan aktiiviseen yritysyhteistyöhön. Arkeasi helpottaa päivittäiset laboratorionäytteenotto- ja kuvantamispalvelut paikan päällä.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä tarjoavat:

Juho Siikaluoma
Rekrytointiasiantuntija
puh. 040 821 2854
mail. juho.siikaluoma@pihlajalinna.fi

Aulikki Juntunen
Pirkanmaan vastaava työterveyslääkäri
puh. 050 317 3970
mail. aulikki.juntunen@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!