Vastuulastenlääkäri, Tampere

22.12.2022

Pihlajalinna Koskiklinikalla toimii yli kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä sekä noin 50 terveysalan ammattilaista. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä alusta loppuun asti.

Pihlajalinnan lastenlääkärit hoitavat viikon jokaisena päivänä äkilliset ja myös pitempiaikaiset vaivat asiantuntevasti.

Lasten Pihlajalinna

Haemme Pihlajalinna Koskiklinikalle Tampereelle

VASTUULASTENLÄÄKÄRIÄ

Jos uusien toimintatapojen eteenpäin vieminen, modernin lastenlääkäriaseman rakentaminen, verkostoituminen ja Pihlajalinnan voimakkaassa kasvussa mukana oleminen kuulostavat kiinnostavalta, tässä voisi olla Sinulle erinomainen työmahdollisuus.

Pihlajalinnan lastenlääkäripalveluiden kysynnän noustessa hurjaa vauhtia, etsimme joukkoomme lastentautien erikoislääkäriä vastuulastenlääkäriksi Pirkanmaan ja Kanta-Hämeen alueille. Uudistamme lastenlääkäriasemiemme toimintaa, tiloja ja konseptia lähitulevaisuudessa.

Vastuulääkärin tärkeimpänä tehtävänä on johtaa Pihlajalinnan lastenlääkäriasematoimintaa Pirkanmaalla ja Kanta-Hämeessä. Olet mukana lääkärirekrytoinnissa, kliinisen työn kehittämisessä ja uusien palveluiden käyttöön ottamisessa. Teet kliinistä työtä myös itse vastaanottoaikojen ollessa joustavasti soviteltavissa. Päätoimipiste tehtävässä on Tampereella Koskiklinikalla. Voit sopia työn koko- tai osa-aikaiseksi ja aloittaa sopimuksen mukaan.

Työssä tukenasi toimii viestinnän, markkinoinnin, rekrytoinnin ja lääketieteen osaajien huipputiimit. Tehtävänkuva on räätälöitävissä huomioiden aiempi työkokemus ja erityisosaaminen. Kehittämismyönteisyys, innovatiivisuus ja aktiivinen työote ovat ominaisuuksia, joita tulevassa kollegassa arvostamme.

Tehtävä on palkkasuhteinen. Kilpailukykyisen palkkauksen lisäksi Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet sekä konsernimme muut kattavat edut.

Tarjoamme:

  • Työpariksi kokoaikaisen lastensairaanhoitajan
  • Kattavat tutkimuspalvelut
  • Laajat erikoislääkärikonsultaatiomahdollisuudet
  • Monipuoliset allergiatutkimukset ja hoidot
  • Kasvavan ja kehittyvän toiminnan, päätoimipaikkana Koskiklinikka
  • Kattavat etätyöskentelymahdollisuudet kivijalkatyöskentelyn rinnalla. Lastenlääkärin chat-palvelumme täytti juuri yhden vuoden iän ja on saanut erinomaisen vastaanoton perheiden keskuudessa.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli tehtävänkuva kuulostaa omalta:

Palvelujohtaja Emma Järvinen, Pirkanmaa ja Kanta-Häme, 045 125 5355
emma.jarvinen@pihlajalinna.fi

Rekrytointiasiantuntija Juho Siikaluoma, 040 821 2854
juho.siikaluoma@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!