Yleislääkäri - tervetuloa työterveyden huipputiimiimme Koskariin!

Koskiklinikka

Pihlajalinna Koskiklinikka on monipuolinen täyden palvelun lääkärikeskus Tampereen sydämessä – nyt perille pääsee myös ratikalla! Koskiklinikalla toimii yli kolmesataa yleis- ja erikoislääkäriä sekä noin 50 terveysalan ammattilaista. Tarjolla ovat laajat kuvantamisen sekä laboratorion palvelut yhden katon alla, ja sairaala mahdollistaa hoidon samoissa käsissä alusta loppuun asti.

Tule pitämään yleislääkärin vastaanottoa meille Pihlikseen Koskiklinikalle? Työterveyspalveluidemme kysynnän kasvaessa, olisi meillä Koskarissa työterveyden saralla juuri Sinun yleislääkäriosaamisellesi kysyntää!

Työterveyden moniammatillisissa tiimeissä toimivat saumattomassa yhteistyössä yleislääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri, työterveyshoitaja, työfysioterapeutti ja työpsykologi. Pidetty mallimme mahdollistaa tiimin jäsenten itsenäisen työskentelyn ydinosaamisensa äärellä, ja sen lisäksi yhteisön tuen oman roolin ympärillä. Työtä ei tarvitse tehdä yksin, vaan ympärillä on kannustava ja kehitysmyönteinen yhteisö.

Työn aloitus ja työpanos ovat meillä joustavasti sovittavissa, ja mahdollisuus on työskennellä koko- tai osa-aikaisesti. Koskiklinikka on avoinna ma-pe klo 8.00-20.00 ja la-su klo 10.00-16.00. Aukioloajat mahdollistavat työn räätälöimisen aikatauluihisi sopivaksi. Koskiklinikan kivijalkatyöskentelyn ohella hyödynnämme tehokkaasti myös etäyhteyksiä, joten osa työviikosta on tehtävissä vaikka kotoakin käsin.

Voit työskennellä meillä työsuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat myös konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet, nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Kiinnostuitko työmahdollisuuksistamme? Ota yhteyttä ja kysy lisää:

Juho Siikaluoma
Rekrytointiasiantuntija
puh. 040 821 2854
mail. juho.siikaluoma@pihlajalinna.fi

Aulikki Juntunen
Pirkanmaan vastaava työterveyslääkäri
puh. 050 317 3970
mail. aulikki.juntunen@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!