Lääkäri perhepalveluihin, Alavus ja ympäryskunnat

Etsimme perhepalveluihin keskittyvää lääkäriä Pihlajalinnan kuntayhtiöön Etelä-Pohjanmaalla – toimipaikkoina Alavus, Kuortane, Soini, Töysä ja Ähtäri.

Työnkuvaan kuuluu kouluterveydenhuoltoa, äitiysneuvolaa, perhesuunnitteluneuvolaa sekä lastenneuvolaa. Halutessasi voit työskennellä osittain myös vastaanotolla ja päiväpäivystyksessä, mutta pääpaino työssä olisi perhepalveluissa.

Voit työskennellä kokoaikaisena, mutta myös osa-aikainen työpanos on sovittavissa. Aloitusajankohta on joustavasti neuvoteltavissa.

Liikkuvan työn etäisyydet on huomioitu palkassa. Voit työskennellä palkansaajana tai ammatinharjoittajana. Lisäksi voit halutessasi kerryttää lisäansioita tekemällä virka-ajan ulkopuolisia kiirevastaanottovuoroja Alavuden 24/7 kiirevastaanotolla, mutta päivystysvelvoitetta ei kuitenkaan ole.

Pihlajalinnalla on Alavudella ja Ähtärissä muutamia majoitusmahdollisuuksia. Tarvittaessa autamme myös oman asunnon vuokraamisessa ja kustannuksissa.
Työssä voit halutessasi kerryttää palvelua yleislääketieteen erikoistumiseen.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestäpalkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Yhteydenottoasi odottaen:

HR-asiantuntija Sanna Simola
044 522 4516
sanna.simola@pihlajalinna.fi

Johtava lääkäri Karoliina Liski
040 352 8162
karoliina.liski@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!