Osastonlääkäri, Alavus

Haemme osastonlääkäriä akuuttiosastolle Alavudelle.

Olisitko sinä etsimämme osastonlääkäri? Alavudella, Kuusiolinna Terveydellä, on 30 paikkainen akuuttiosasto, jossa toimii kaksi lääkäriä samanaikaisesti. Akuuttiosastolla hoidetaan monenlaisia akuuttihoidon tai akuutimman jatkohoidon tarpeessa olevia potilasryhmiä, kuten kirurgisia, sisätautisia, geriatrisia ja neurologisia potilaita.

Kuusiolinna Terveys on ammatillisesti monipuolinen, tykätty, ja hyvin resursoitu työpaikka, jossa konsultoitavissa on runsas joukko eri erikoisalojen lääkäreitä. Työpanos ja työn aloitusajankohta ovat erikseen sovittavissa ja osa työstä on hoidettavissa myös etänä. Sinun on myös halutessasi mahdollista majoittua työpäivien välissä Pihlajalinnan asunnossa tai halutessasi avustamme oman asunnon etsinnässä.

Meille olet haluttu työntekijä! Annamme sinulle tarvitsemasi tuen sekä erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja tehtävästä:

Johtava lääkäri Marjo Ala-Salmi
040 480 7265
marjo.ala-salmi@pihlajalinna.fi

Rekrytointipäällikkö Teija Santala
040 582 9111
teija.santala@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!