Työterveyslääkäreitä, Alavus, Ähtäri, Vaasa ja Pietarsaari

Haemme työterveyslääkäreitä: erikoistuva, pitkän kurssin käynyt tai erikoislääkäri, sekä yleislääkäreitä.

Pihlajalinnalla voit tehdä monipuolista ja mielenkiintoista työtä osaavassa moniammatillisessa tiimissä, soveltuvin osin työtä voi tehdä myös etänä. Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Meillä pääset vaikuttamaan työhösi ja kuuntelemme ideoitasi. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä.

Erikoistuva lääkäri saa henkilökohtaista ohjausta kouluttajalääkäriltään, säännöllistä toimipaikkakoulutusta, ja mahdollisuuden osallistua monipuolisesti luennoille ja koulutuksiin. Erikoistuvilla lääkäreillä on erinomaiset konsultaatiomahdollisuudet mm. erikoistuvien ja kouluttajalääkäreiden yhteisen Teams-kanavan kautta.

Voimme sopia aloituksen joustavasti ja voit halutessasi tehdä töitä myös osa-aikaisesti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa tai ammatinharjoittajana.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Työterveyshuollon vastaava lääkäri Mika Huhtanen
puh. 050 3422 125
mika.huhtanen@pihlajalinna.fi

Hakemukset: laakarirekrytointi@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!