Yleislääkäri, Kristiinankaupungin terveyskeskus

Kristiinankaupunki

Etsimme yleislääkäriä länsirannikon kätkettyyn helmeen, Kristiinankaupunkiin. Voit olla valmistumisen kynnyksellä oleva lääketieteen kandidaatti, uraasi aloitteleva lisensiaatti tai jo kokeneempikin tekijä.

Terveyskeskuksen yleislääkärinä työnkuvasi on monipuolinen: työhön voidaan sisällyttää toiveidesi mukaisesti esimerkiksi kiirevastaanottoa, neuvolaa, ja koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa. Olemme siirtymässä vahvasti digipalveluiden aikakaudelle, ja sinulla on nyt erinomainen mahdollisuus aloittaa työnteko digipainotteisilla työskentelymalleilla.

Kaksikielisessä Kristiinankaupungin terveyskeskuksessa on sujuvat hoitokäytänteet, ja kanssasi arjessa työskentelee kokenut sekä moniosaava avustava henkilökunta. Meillä on laadukas, matalan kynnyksen seniorituki uraansa aloitteleville tekijöille. Arjen toimintamalleja kehitetään yhdessä, meillä pääset aidosti vaikuttamaan työhösi! Kristiinankaupungin terveyskeskus on opettavainen työpaikka, jossa pääset osallistumaan säännöllisiin työpaikan sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin.

Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun aikatauluihisi sopivasti, elämäntilanteeseesi sopivalla työpanoksella. Pihlajalinna auttaa sinua tarvittaessa majoituksen hankkimiseen liittyvissä ja muissa käytännön asioissa.

Kristiinankaupunki on idyllinen rannikkokaupunki viehättävine vanhoine puutaloalueineen sekä kuvankauniine ympäristöineen. Reilussa tunnissa Kristiinankaupungista suuntaa mm. Vaasaan, Seinäjoelle ja Poriin.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

HR-asiantuntija Sanna Simola
044 522 4516
sanna.simola@pihlajalinna.fi

Johtava lääkäri Charlotte Grönvik
040 676 1661
charlotte.gronvik@pihlajalinna.fi

Täytä yhteydenottolomake!