Yleislääkäri, Kristiinankaupungin terveyskeskus

Kristiinankaupunki

Etsimme yleislääkäriä länsirannikon kätkettyyn helmeen, Kristiinankaupunkiin. Voit olla valmistumisen kynnyksellä oleva lääketieteen kandidaatti, uraasi aloitteleva lisensiaatti tai jo kokeneempikin tekijä.

Terveyskeskuksen yleislääkärinä työnkuvasi on monipuolinen: työhön voidaan sisällyttää toiveidesi mukaisesti esimerkiksi kiirevastaanottoa arkeen ja viikonlopulle, neuvolaa, koulu- ja opiskeluterveydenhuoltoa.

Kaksikielisessä Kristiinankaupungin terveyskeskuksessa on sujuvat hoitokäytänteet, ja kanssasi arjessa työskentelee kokenut ja osaava henkilökunta. Arjen toimintamalleja kehitetään yhdessä, eli meillä pääset aidosti vaikuttamaan työhösi! Kristiinankaupungin terveyskeskus on opettavainen työpaikka, jossa pääset osallistumaan säännöllisiin työpaikan sisäisiin ja ulkoisiin koulutuksiin. Sinun ei tarvitse olla ruotsin kielen virtuoosi, mutta toivomme sinun pärjäävän ruotsiksi vastaanottotilanteissa.

Työn aloitus voidaan sopia joustavasti sinun aikatauluihisi sopivasti, elämäntilanteeseesi sopivalla työpanoksella. Tarjoamme myös mahdollisuuden kokoaikaiseen ja vakituiseen työhön. Pihlajalinna auttaa sinua tarvittaessa majoituksen hankkimiseen liittyvissä ja muissa käytännön asioissa.

Kristiinankaupunki on idyllinen rannikkokaupunki viehättävine vanhoine puutaloalueineen sekä kuvankauniine ympäristöineen. Reilussa tunnissa Kristiinankaupungista suuntaa mm. Vaasaan, Seinäjoelle ja Poriin.

Täytä yhteydenottolomake tai ole suoraan meihin yhteydessä!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Rekrytointiasiantuntija Aleksi Aalto
040 726 5952
[email protected]

Täytä yhteydenottolomake!