Vastaava työterveyslääkäri, kevennetty rooli, Pohjois-Savo

Oletko työterveyshuoltoon juuri erikoistunut tai jo kokenut työterveyshuollon erikoislääkäri ja toivot työhösi uutta näkökulmaa?
Pihlajalinnassa sinulla on mahdollisuus päästä tekemään monipuolista ja mielenkiintoista työtä yhdessä osaavan, moniammatillisen ja innostuneen työterveystiimimme kanssa.

Tavoitteemme Pohjois Savossa on kehittää aktiivisesti työterveyshuollon lääkärien lähiesimiestyötä, lisätä yhteistyötä asiakasyrityksiimme sekä kehittää asiakas lähtöisesti työterveyshuollon toimintamme laatua.

Haemme 1-2 vastaavaa työterveyslääkäriä, kevennettyyn vastaavan lääkärin rooliin, joiden työ tulee painottumaan lähiesimiestyöhön ja toimintojen kehittämiseen Pohjois-Savossa. Asemapaikkana Kuopio, Iisalmi tai Varkaus. Lähiesimiehenäsi tulee toimimaan alueen ylilääkäri, työterveyshuollon erikoislääkäri Leena Kiiski, käytössäsi on myös konsernin monipuolinen tuki ja osaajaverkosto, mm lääkärirekrytointi ja lähitulevaisuudessa myös lääkäriasiakkuusvastaava / resurssisuunnittelija.

Keskeisimmät työtehtävät:

  • Lääkäreiden lähiesimiestyö
    • säännölliset lääkäripalaverit / voimavartit
    • tiimiyhteistyö
  • Työterveyshuollon toiminnan kehittäminen
  • Yhteistyö alueen työterveyden yritysasiakkaiden kanssa
  • Toimit myös jäsenenä alueen työterveyshuollon johtoryhmässä

Toimintamallimme ovat joustavia, työympäristö arjessasi kannustava ja kehitysmyönteinen. Rakennamme yhdessä kanssasi sinulle sopivan uran, jossa voit kouluttautua ja kehittyä. Työn aloituksesta ja työpanoksesta voidaan sopia joustavasti. Työskentely on mahdollista palkkasuhteessa, ammatinharjoittajana tai niiden yhdistelmänä.

Meille olet haluttu työntekijä! Tarjoamme sinulle erinomaiset olosuhteet tehdä tärkeää työtä, elämäntilanteesi huomioiden. Pihlajalinnalaisena sinulle avautuvat konsernimme monipuoliset koulutus- ja uramahdollisuudet. Nautit kilpailukykyisestä palkkauksesta sekä konsernimme muista kattavista eduista.

Annamme mielellämme lisätietoja:

Harri Turunen
Aluejohtaja
040 566 8928
harri.turunen@pihlajalinna.fi

Leena Kiiski
Savo-Karjala -alueen ylilääkäri
040 6657 146
leena.kiiski@pihlajalinna.fi