Pihlajalinna tarjoaa monipuolisesti työmahdollisuuksia lumoavassa Tunturi-Lapissa

Pihlajalinna tarjoaa monipuolisia työmahdollisuuksia Levillä, Ylläksen kupeessa Kolarissa ja Pellossa. Tulevana syksynä 2021 ja tulevalla hiihtokaudella on tarjolla vakituista ja keikkaluontoista työtä esimerkiksi etätyöstä Lapissa kiinnostuneelle lääkärille. Tällä hetkellä etsimme erityisesti työterveyslääkäriä jo tulevalle syksylle.

Vakituisena työterveyslääkärinä työskennellessäsi voimme sopia työviikon joustavasti 3–5 päivän mittaiseksi. Asiakkuudet voimme räätälöidä mahdollisuuksien puitteissa toiveidesi mukaan. Työterveyshuollon asiakkaita löytyy Levin lisäksi lähiseudulta Kolarista noin tunnin ajomatkan päästä.

Vakituisena yleislääkärinä työskennellessäsi voimme sopia yhtä lailla työviikon joustavasti 3–5 päivän mittaiseksi. Yleislääkäreiltä toivomme traumaosaamista sekä lisäksi työterveyshuollon sairasvastaanoton kokemusta. Varsinkin turistisesonkien ajan Levi on yksi Lapin keskittymistä. Yleislääkärinä pääset tekemään varsin monipuolista työtä vuodenajasta riippuen.

Lisäksi olemme aina kiinnostuneita uusista erikoislääkäreistä, jotka olisivat halukkaita pitämään vastaanottoa Levillä. Meillä pitää vastaanottoa lomakausilla mm. ortopedian, radiologian ja sisätautien asiantuntijoita eri puolilta Suomea.

Levin yksikössä lääkäreillä on käytössään hyvät resurssit: laboratorio, kuvantaminen, tähystykset ja testauspalvelut saman katon alla.

Levi on myös loistava mahdollisuus yhdistää työ ja huvi. Levi tarjoaa kasvavissa määrin vapaa-ajan mahdollisuuksia ympäri vuoden: talven ja kevään täyttävät laskettelijat ja hiihtäjät, kesäisin ja syksyisin puolestaan erilaiset maastolajit (mm. pyöräily ja juokseminen) kasvattavat koko ajan suosiotaan.

Avustamme tarvittaessa majoituksen järjestämisessä. Ilmianna itsesi ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätiedot:
Antti Kaleva, rekrytointiasiantuntija
050 326 3191
antti.kaleva@pihlajalinna.fi