Lastenlääkäri, Oulu

Lasten Pihlajalinna

Tule pitämään lastenlääkärin vastaanottoa Oulun Pihlajalinnalle!

Kasvun myötä meillä on juuri Sinun lastenlääkäriosaamisellesi kysyntää tehtävissä, joissa potilasvirta on taattua. Yhdistyimme alkuvuodesta 2022 Pohjola Sairaalan kanssa, ja yhteistyösopimus Pohjolan ja muiden vakuutusyhtiöiden kanssa on lisännyt merkittävästi potilasvirtaa ja volyymia eri erikoisalojen osalta – erityisesti lastentaudeissa.

Voit työskennellä Pihlajalinnalla ammatinharjoittajuuden ohella myös palkkatyösuhteessa. Työpanosta ja työskentelyn ajankohtaa voidaan yhdessä sovitusti muokata aina elämäntilanteeseesi sopivaksi. Pihlajalinnalla ei ole päivystysvelvollisuutta, joskin halutessasi voit kuitenkin päivystysrinkiin osallistua.

Lastenlääkärin työssä on hyödynnettävissä Pihlajalinna Terveyssovellukseemme kytköksissä oleva chat-palvelu. Voit työskennellä halutessasi hybridimallilla – toiveidesi mukaan osittain lähityössä ja osan viikosta vaikka kotoakin käsin. Lastenlääkärin chat-palvelussa potilas pääsee keskustelemaan lastenlääkärin kanssa chatissa ilman ajanvarausta. Etävastaanotolla voidaan hoitaa monenlaisia akuutteja vaivoja, jotka eivät vaadi fyysistä tutkimista. Lääkäri voi myös määrätä lääkkeitä, uusia reseptin tai tehdä lähetteen jatkotutkimuksiin. Etävastaanotolla saa apua esimerkiksi näihin vaivoihin: ihottumat, infektiot, allergiat, astma, vatsavaivat ja ylipaino.

Kiinnostuitko aihepiiristä? Jatkaisimme mielellämme keskusteluja aiheesta kanssasi, ota siis yhteyttä matalalla kynnyksellä ja kysy lisää:

Rekrytointiasiantuntija Antti Kaleva
Pohjois-Pohjanmaa ja Lappi
050 326 3191
[email protected]

Täytä yhteydenottolomake!